Inschrijven voor IDP4 en IDP6

14 januari 2013

Schreef je je vierde- en zesdeklassers al in voor de interdiocesane proeven? Via IDP krijgen scholen een spiegel voorgehouden over het rendement van hun onderwijs. Het is het ideale startpunt van kwaliteitsonderzoek.

Meer informatie

  • Deelnemen aan IDP4 kost 0,95 euro/leerling. Meer informatie over de test vind je hier.
  • Deelnemen aan IDP6 kost 1,80 euro/leerling. Meer informatie over de test vind je hier.

Inschrijven

Zoals aangekondigd, schrijf je op een nieuwe manier in. Het is belangrijk dit stappenplan bij de hand te nemen en het zorgvuldig te volgen.

  • Ben je directeur, dan log je hier in met je persoonlijke login en paswoord. Je hebt nu niet langer je S-account nodig! Je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord heb je eind vorig schooljaar aangemaakt. Je gebruikersnaam bestaat uit je voornaam.familienaam.
  • Je moet nu ook voor de ICT-coördinator en de leerkrachten van de deelnemende klassen een persoonlijke gebruikersnaam en paswoord aanmaken. Je leest er alles over in dit stappenplan. Zo hebben ze toegang tot de vernieuwde IDP-website. Ze kunnen de gebruikersnaam en het paswoord meteen ook gebruiken voor de VVKBaO-website.

Bij vragen of problemen kun je steeds contact opnemen met Gert Pennings (02 507 06 66) of Kristien Vranken (02 507 06 61).